tisdag 22 augusti 2017

Projekt Sommar 2017, 15-20 augusti: Ann-Marie Begler, Mats Persson, Tobias Forge, Annakarin Nyberg, Ruben Östlund, Stina Ekblad

Här kommer slutspurten!

15 augusti - Ann-Marie Begler

🌸🌸
Generaldirektör för Försäkringskassan, hur intressant kan det bli egentligen? Måttligt visar det sig.

💷💷💷💷
Intressant insider-perspektiv från en som befann sig mitt i smeten när Storbritannien bestämde sig för att flippa bordet och gå ur EU. Som en satir-sketch när han beskriver vilka tilltag folk kör med för att... få sitta bredvid premiärministern på flyget. Som skolelever som alla vill sitta med klassens tuffing på lunchen...

👻👻👻
Rätt bra självbiografi ifrån en av Sveriges tidigare mest hemliga musiker. Om uppväxten, hur han kom in på hårdrock, och så vidare. Stämningarna som gjorde att han fick kliva fram talar han inte om, vilket man kan förstå.

🌐🌐
Internetforskare och expert på hur folk beter sig i kommentarsfält och sociala medier. Men pratar alldeles för lite om sin expertis, och, nu kommer detta låta väldigt hårt igen men... Alldeles för mycket om sin cancer. Sorry.

🎬🎬🎬🎬
Ruben berättar i stort sett om arbetet som ligger bakom hans filmer, och det är väldigt intressant och bra. Ruben funderar verkligen ordentligt på det som hans filmer handlar om. Om bystander-effekten bland annat. Svårt att sammanfatta i övrigt, bara lyssna på programmet.

🌸🌸🌸
Stina Ekblad avslutar årets Sommar med ett poetiskt, trivsamt program, men kanske inget som man lär sig en massa nytt av.


Och därmed tackar jag för i år, hoppas denna genomgång hjälpte er alla att sålla bland Sommarprogrammen, och hoppas ni alla njöt av att se mig genomlida de riktigt dåliga så ni slapp. Trevlig sensommar och på återläsande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar